we zijn er weer

De griep heeft ons een tijdje van de straat gehouden, maar we zijn weer in beweging. Deze week hebben we een planning gemaakt voor het komende jaar. Een aantal markten hebben we al vastgelegd. We houden ons aanbevolen voor tips voor leuke markten!

Denken jullie aan onze give-away! We hebben de einddatum gezet op 31 januari. We kunnen nog wel een aantal volgers op onze blog en facebook gebruiken. Dus we hopen dat jullie ons ook blijven promoten.

Hier in het Noorden viel het wat tegen, maar we hebben sneeuw gezien. We hebben in dit thema voor het bekleden van cupcakes leuke sneeuwmannen. Het is een eenvoudig ontwerp, waardoor hij goed samen te doen is met (jonge) kinderen.

DSCF9912

En nog steeds leuk, de winterknutsel van vorig jaar. Gewoon van oude sokken. En toen wilde ik hier de link neerzetten, maar kan ik hem met terugbladeren helemaal niet vinden. Het zou dus zomaar kunnen dat we gedacht hebben dat we dit geblogt hebben, maar….. Dat wordt even een nieuwe post morgen aanmaken. Want hij is erg leuk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s