Wat moet je toch met al die beestjes?

image

Hebben jullie dat ook? overal van die zwervende beestjes en figuurtjes uit surprise eieren, van de tandarts, of weet ik waar ze vandaan komen?

We hebbben er al eerder wat van gemaakt, de schilderijtjes in een van onze eerste posts: https://huisenvlijt.wordpress.com/2012/02/04/knutselproject-1-schilderijtjes/.

Ik vind die beestjes altijd zo leuk, en mijn sleutelhanger was aan vervanging toe, dus het idee was er gauw. Je hebt nodig: beestjes of andere figuurtjes, een klein boortje (wax)koord, sleutelringen, kralen en lijm.
image

image

Boor in het beestje een gaatje, groot genoeg om net het draadje door te doen. Rijg aan de onderkant een kraaltje en leg een knoopje. Op dat knoopje doe je een beetje lijm voor de stevigheid. Boven het beestje maak je een combinatie van kralen, die leuk matchen bij het beestje. Dan maak je zo dicht mogelijk bij de laatste kraal een knoopje met een lusje. Het uit einde als het kan terug steken in die laatste kraal, anders afknippen. Beetje lijm erop voor de stevigheid. Bevestig aan het lusje, als de lijm droog is, de sleutel ring of haak, en klaar!
image

Advertenties

2 thoughts on “Wat moet je toch met al die beestjes?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s