Toolrollen

Reeds op vrijdag (de beurs was afgelopen vrijdag en zaterdag) waren we door onze toolrollen van tafelzeil heen. We kunnen nu niet eens een foto laten zien wat we hiermee bedoelen ;-). Gelukkig heeft Annemieke zaterdagochtend voor de beurs nog een voorbeeld gemaakt, zodat we onze handige opbergrol van tafelzeil wel konden showen. Voor degenen die op de taart en trends beurs een bestelling hebben gedaan: aan het eind van deze week hopen we ze klaar te hebben. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, mail gerust naar info@huisenvlijt.nl. We kunnen nu eventuele wensen doorvoeren. Zodra we de bestellingen klaar hebben, zullen we ook een foto plaatsen :-).

Uiteraard komen ze daarna ook in de webwinkel. We zijn druk bezig met bedenken wat we nu precies willen met de webwinkel en wat we waar willen hebben staan. We hebben heel veel nieuwe en leuke producten die we graag willen showen. De komende tijd zal de webwinkel worden aangepast en uitgebreid. En hopelijk daarmee ook overzichtelijker worden.

We hebben naast deze blog en twitter nu ook een facebookaccount waar we regelmatig iets achterlaten. Het gaat niet snel, maar we komen er wel :-).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s