Wil je ook als merk in onze winkel?

Op onze strooptochten komen we de mooiste zelfgemaakte spullen tegen. Prachtig handwerk en vaak origineel. Om jaloers van te worden. Dat willen wij ook kunnen. Maar al gauw staan we weer met beide benen op de grond, want je kunt nu eenmaal niet in alles goed zijn.  En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoeveelheid tijd die erin gaat zitten.

En zo ontstond het idee ‘als we nu eens gaan samenwerken?’ Wat levert dat op? We hebben een prachtige website, maar ten aanzien van onze webwinkel valt er nog veel te verbeteren en te winnen. Zo willen we graag naar de betaalde versie, zodat we de stijl van de site naar eigen inzicht kunnen aanpassen.  Maar voordat we die stap zetten, hebben we eerst een goed gevulde webwinkel nodig.

Annemieke is goed in ontwerpen en zorgen dat alles bij elkaar past. Ik neem graag de organisatorische kant op me en zorg ervoor dat mooie (oude) spullen weer een uitstraling krijgen. Het afgelopen half jaar heeft ons geleerd dat we te weinig tijd overhouden om zelf veel producten te maken. Grootse plannen en halfafgemaakte producten, want elke nieuwe hobby is toch vaak een vak apart.

Zo zijn we op het idee gekomen om jullie de mogelijkheid te bieden om via onze webwinkel jullie zelfgemaakte producten te verkopen. We zoeken dus mensen die graag mooie dingen maken en deze willen verkopen. Wij zorgen voor een mooie website en we promoten jouw product. Ook krijg je de gelegenheid om een aantal keer per jaar een gastblog te schrijven op onze blogpagina. Hierin kun je iets leuks vertellen, maar het mag ook een uitleg of instructie zijn of gewoon een promotie van je producten. We hebben al een mooi aantal terugkerende blogbezoekers en dit wordt via marktbezoeken, Facebook, Twitter en mond-op-mondreclame steeds verder uitgebreid.

Uiteraard zijn we wel selectief in het accepteren van nieuwe producten. Voorwaarden zijn dat het product uniek is en bij Huis & Vlijt past. Om ons concept te waarborgen hebben we een aantal spelregels opgesteld, maar laat dat geen belemmering zijn om contact met ons op te nemen. We zijn niet de moeilijkste, maar hebben wel een standaard hoog te houden ;-).

Misschien ben jezelf zo iemand of weet je een tante of zus waarvoor dit een geschikt concept is. We horen het graag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s