Markten en reacties

Vorige week stonden we in Zeijen (wat gaat de tijd snel). We hebben het tot vier uur volgehouden. Toen werd het eindelijk droog, maar begon het zo hard te waaien dat we bang waren dat onze spullen het niet zouden overleven. Gezien het feit dat onze tent niet zo stevig stond en hier en daar met tape aan elkaar zat, zijn we blij dat hij tot die tijd overeind is gebleven. We vonden dat hij het voor zijn staat al heel lang had volgehouden en durfden het niet langer aan. Al waren een aantal standhouders al eerder begonnen met afbreken. Op sommige delen stond je tot je knieën in de modder. Het weer was dus echt een domper, maar zorgde ook voor de nodige verbroedering. We hopen hier volgend jaar zeker weer te staan en dan is het vast mooi weer ;-).

Ook hier kregen we leuke reacties en dat doet ons uiteraard goed. En altijd welkom, tips voor leuke markten en contacten die ooit misschien eens van pas kunnen komen. Zo kregen we de tip voor het festival ter AA te Schipborg. Er was nog plek, dus hebben we ons voor zaterdag 7 juli aangemeld en kun je ons daar vinden.

Dinsdag 24 juli staan we in Meppel bij de opening van de Drentse fietsvierdaagse.

Onze ‘toko’ werd door iemand omschreven als ‘exclusief met een vleugje van ooit’. Daar kunnen we ons helemaal in vinden en die zullen we zeker nog eens gebruiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s