Slingers!

Mijn dochters vinden de voorpret voor papa’s verjaardag al leuk. Samen iets knutselen is leuk, maar met een bijna driejarige moet het makkelijk zijn en vooral niet teveel tijd kosten (wil mama het vol kunnen houden). Een papieren vlaggenlijn is vrij eenvoudig zelf te maken, maar zelfs die moeite heb ik me bespaard (bij de action liggen ze voor 50 cent). Voor nu gebruikten we een stickervel, wat potloden en een doos met stempels. Dochterlief is erg trots op het resultaat

Zelf maken heeft als voordeel dat je hem net zo lang kunt maken als nodig. Ik zit regelmatig te worstelen waar de slingers het best uitkomen, zonder dat we een paar extra gaten in de muur hoeven te slaan.

Voor wat oudere kinderen is het ook leuk om met letterstempels te werken of in een bepaalde kleur of thema. Origineel, betaalbaar en voor een volgend feestje maken we weer een andere.

Voor de markt van aanstaande zondag hebben we kant-en-klare vlaggenlijnen gemaakt van oude boekjes. Ook deze kun je daarna pimpen om ze nog mooier te maken. Om te showen hangt er al een bij ons aan de kast. Dit jaar blijven de ‘standaardslingers’ op zolder.

Vanaf juli hopen we wat meer tijd te kunnen vrijmaken voor Huis & vlijt. En dan zullen we ook meer van dat soort dingen in de webwinkel plaatsen.

20120620-160333.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s