Wie wij zijn?

Het wordt wel eens tijd om onszelf voor te stellen:

Annemieke: creatief, teveel ideeën en te weinig tijd; één grote man en twee kleine mannen; waarom zijn er nooit leuke jongensdingen?; geen zuurstok-roze en paars; jaren ’50 en leuk ouderwets; dat kan ik zelf wel!

Wilma: er is zoveel leuks om te doen; drie kleine dametjes, papa delft het onderspit; roze en paars; jaren ’70 en net even anders; heb je wel een patroon?; ik doe de blog wel.

We krijgen regelmatig de vraag wat we nu eigenlijk gaan doen. Van ‘oude meuk’ tot ‘alleen voor kinderen’? Onze visie is juist om zowel breed als dynamisch te zijn. We willen onze ‘vele ideeën’ en onze ‘mooie vondsten’ niet laten inperken door een bepaald thema. Dit kan variëren tot producten die we op de rommelmarkt hebben gevonden tot volledig nieuwe. Sommige producten zijn mooi van zichzelf en sommige zullen een (kleine) metamorfose ondergaan. Vlijt staat voor artikelen die we zelf gefabriceerd hebben, hetzij uit oude, hetzij uit nieuwe materialen.

We merken aan onze overvolle kasten dat we regelmatig weer iets nieuws uitproberen. Vaak heb je van iets maar een paar nodig, terwijl je wel het hele zakje heb moeten aanschaffen. Zonde om weg te gooien, dus belandt het maar weer in de kast. Om meestal na een opruimwoede alsnog in de prullenbak te belanden. Het kan je weerhouden om eens iets uit te proberen, omdat je dan weer zoveel aan moet schaffen of de keuze zo groot is dat je niet weet waar te beginnen. Daarbij is het wel zo makkelijk een overzichtelijk tutorial te volgen, met een goede kans op een mooi resultaat. Wij bieden kant-en-klare hobbypakketten, van zeer uiteenlopend materiaal en themakeuze. De pakketten zullen regelmatig variëren, we proberen hierbij ook rekening te houden met de tijd van het jaar.

Daarnaast vinden we het leuk om de tekeningen en andere creatieve vaardigheden van onze kinderen te kunnen benutten. De zoveelste tekening op het prikbord, maar wat moeten we er eigenlijk mee? In de pakketten die gericht zijn op kinderen of om samen met je kind te kunnen doen, proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s