Druk bezig

Op het blog is er nog niet zoveel van te merken, maar achter de schermen zijn we heel druk bezig. We willen rond april onze webwinkel in de lucht hebben. En daar komt meer bij kijken dat je van te voren kunt bedenken. Michel (man van Annemieke) is druk bezig met de layout en de ontwikkeling van de webpagina en wij benutten onze tijd met het concreet maken van onze ideeën. Zo hebben we een paar leuke vondsten waar we nog wat ‘mee moeten’ ,voordat ze in de webwinkel tentoongesteld kunnen worden.

De knutselpakketten beginnen inhoud te krijgen. De eersten zullen we volgende week ‘uitzetten’. We hebben iedereen die tot nu toe op onze vraag heeft gereageerd een pakketje toebedeeld. Het ligt in de planning om alle proefpakketten voor eind februari verstuurd te hebben. Als we geen adres van je hebben, sturen we vooraf een mail. Voor de anderen is het afwachten wanneer de postbode het pakketje brengt.

Daarnaast willen we ongeveer eens per maand een leuke tutorial te plaatsen van iets dat jezelf of met je kinderen kunt knutselen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s