Blanco

Daar beginnen we dan. Nu nog blanco, maar vol ideeën. Met de verdere ontwikkeling van ons project zal ook deze blog steeds verder in dezelfde stijl gestyled worden.

Na één keer samen fröbelen met een gezamenlijke vriendin ontstond er een mix die we hebben gematcht. Twee hoofden vol ideeën, allebei in het bezit van een heleboel nog net niet afgemaakte projecten en nog veel meer op de planning om ooit nog eens te maken, aan te schaffen en/of te gaan doen. Met beiden een droom om er ooit meer tijd in te steken en er daadwerkelijk ‘iets’ mee te gaan doen, bij voorkeur in de vorm van een winkel. En van dat ‘ooit’ hebben we ‘nu’ gemaakt.

We hebben onze idealen gebundeld, omdat we er van uit gaan dat onze ideeën door samen te werken gekwadrateerd worden. We zijn al aardig op weg met de uitwerking van onze visie en we zijn nu bezig met de uitvoering om onze webwinkel daadwerkelijk in de lucht en ‘gevuld’ te krijgen. Een naam hebben we al: HUIS & VLIJT.

Regelmatig zullen we hier over onze activiteiten verhalen, bijzondere stukken / ideeën showen, leuke links delen en jullie op de hoogte houden van het wel (en hopelijk in mindere mate het wee) van onze webwinkel.

Hopelijk vaak tot ziens.

Advertenties

2 thoughts on “Blanco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s